Transylvania Wedding Fair

Aflat la cea de-a VIII-a editie “Transylvania Wedding Fair” a debutat in anul 2013 sub denumirea de “Brasov Wedding Days”. Sub sloganul “Totul despre nunta!”, organizatorii reusesc in fiecare an sa aduca sub acelasi acoperis , timp de 3 zile, peste 60 de expozanti care vin in intampinarea vizitatorilor cu cele mai diversificate produse si servicii de nunta, respectiv: rochii de mireasa/tinute de gala, costume barbatesti si tinute pentru miri, accesorii, incaltaminte de gala, wedding & events planners, arta floristica, creatori de bijuterii, locatii specializate in organizarea de nunti, cofetarii, sonorizare si efecte speciale, arta fotografica si videografica, saloane de infrumusetare si de remodelare corporala, reviste de specialitate, etc.
Organizatorii preconizeaza o editie de exceptie in anul 2018 avand in vedere numarul participantilor inscrisi la scurt timp de la lansarea evenimentului. In acest sens, Kron-Tour EXPO suplimenteaza spatiul expozitional pentru a face fata tuturor solicitarilor viitoare !
Asadar, se pregateste cea mai mare editie de pana in prezent, viitoarele mirese si ai lor viitori soti putand gasi aici toate elementele necesare pentru a avea nunta perfecta !